geen vervanging, maar een ultieme verbetering

Gedrag van mensen bepaalt risico’s

MacBook_Air_13inch-inlog

De meeste veiligheidssystemen in de industrie zijn gebaseerd op kennis. Nog altijd is het gebruikelijk om operationele medewerkers te instrueren vanuit een boek of ze klassikaal te onderwijzen. Het veiligheidscertificaat dat wordt verstrekt is tien jaar geldig tot de volgende test. De aanvulling van Tagpoint is dat duurzame gedragsverandering wordt bevorderd met e-learning.

Real time rapporteren over veiligheid Na grote en kleine incidenten in de industrie wordt achteraf vastgesteld, of er veilig en verantwoord gewerkt is. Een actuele rapportage over het veiligheidsbewustzijn van medewerkers zou beter zijn. Dat verhoogt de kans dat alle medewerkers na afloop van de diensttijd weer gezond thuiskomen en voorkomt ongevallen. Veiligheid is dan ook geen zaak van eenmaal in de tien jaar je kennis vergroten, maar van elke dag bewust veilig werken. Gedrag van mensen bepaalt risico’s Veiligheid is geen kwestie van weten alleen, maar van doen. Training en coaching in veiligheid breidt zich steeds meer uit naar beïnvloeding van gedrag en cultuur. Een veilige werkomgeving is geen toeval. Veilig werken is discipline om te weten waar je het over hebt en daar naar te handelen.

Geen vervanging, maar een ultieme verbetering Het TAGPOINT-concept is avant-garde. Op de weg naar een veilige industriële omgeving loopt het voor de troepen uit. De medewerkers leren op elke willekeurige plek; thuis, op kantoor, de werkplaats of elke andere plek. De e-learning modules zijn aantrekkelijk en inzichtelijk door game-elementen, vragen, foto’s, tekeningen, films en oefeningen. Alles interactief. Op gezette tijden worden ook ‘toetsen’ afgenomen. De werkgever heeft directe inzage en kan dus op elk moment het veiligheidsbewustzijn van zijn medewerkers monitoren. Bewijsbare dossieropbouw, continue educatie en permanente gedragsaanscherping. Een Continuous Safety Behavior System. Meer veiligheidsbewustzijn bij medewerkers betekent een grotere veiligheid op de industriële werkplek en een betere reputatie voor het bedrijf.

Hoe we dat doen

De unieke aspecten van Tagpoint bepalen het succes.

TOP OF MIND EFFECT

Elke maand een module doen. De kracht van regelmaat.

PERSOONLIJK DASHBOARD

Bekijk de eigen resultaten, die van het team, company of contractor.

SERIOUS GAMING

Met plezier en visuele beleving leer je makkelijker.

AUTHENTIEK

Tagpoint gebruikt geen ‘modellen met een helmpje’ maar echte mensen.

ALTIJD EN OVERAL

Je kunt de modules en het dashboard altijd en overal waar je een internetverbinding hebt raadplegen.

Laptop, desktop of tablet

Een laptop, desktop of een tablet en internettoegang is alles wat je nodig hebt om te starten.

VIP-goodiebag

Wilt u ook een module proberen, vraag vandaag een demo aan.