TAGPOINT RAAD VAN ADVIES

De raad van advies bestaat uit ondernemers en wetenschappers die met hun achtergrond en deskundigheid Tagpoint inhoudelijk versterken.

Job 01 zwartwit_DEF_KL

Prof. Dr. Jop Groeneweg

Hoogleraar aan de TU Delft, docent cognitieve psychologie aan de Universiteit van Leiden. Gespecialiseerd in risicomanagement.

“In onze complexe wereld is het niet eenvoudig om te weten wat veilig is en wat niet. Dit moeten we onze hersens aanleren, medewerkers trainen in het laten herkennen van risico’s en concrete gedragsalternatieven bieden.

De modules van Tagpoint zijn een welkome aanvulling op het bestaande veiligheidsbeleid. Het aangeboden materiaal en de manier waarop dit aangeboden wordt is van hoge kwaliteit.”

Mevrouw 02 zwartwit_DEF

Marelle van Beerschoten

Managing director Digital Shapers

“Mijn ervaring als ondernemer op het gebied van digitale transformatie is dat verandering en resultaat in de vorm van gewenst gedrag vele malen groter is wanneer aandacht wordt besteed aan bewustwording bij mensen.
Tagpoint creëert met beelden en verhalen van realistische situaties een beleving van gevaren op de werkvloer voor de gebruiker. Daarmee biedt het een zeer effectieve manier van leren en sturen op gedragsverandering.”

Theo 02 zwartwit_DEF

Theo Kroese

Director Marketing & Communication, Mammoet

“Increasingly, industries come to the conclusion that knowledge and policies alone cannot realize safe operations. For that, professionals on the work-floor need to be made aware of the risks and their nature, all of the time.
Tagpoint Training bridges this gap very well with a training portfolio that helps professionals on the work floor to identify risks and react to them.”

TAGPOINT AMBASSADEURS

De ambassadeurs van Tagpoint willen actief bijdragen aan de veiligheid van bedrijven en doen dit ondermeer door onze modules onder de aandacht te brengen en aan te bevelen in hun netwerk.
Eric Peter Sen 01 zwartwit_KL

Eric Petersen

Directeur eigenaar Innovation Team

Jeffrey Beaupain 02 zwartwit_KL

Jeffry Beaupain

Senior Veiligheidskundige

Kees Lagerweij 02 zwartwit_KL

Kees Lagerweij

Gedragstrainer & coach
Personalcolor Nederland

Cor Aertgeerts zwartwit 02_KL

Cor Aertgeerts

Voormalig directeur Aertgeerts Bouw b.v.

“Als je niet bewust ben van je eigen veiligheid en die van jouw omgeving dan kan dit dodelijk zijn.”

“Wanneer je Tagpoint begrijpt, dan ligt een verbetering van de veiligheidscultuur binnen handbereik. En daarmee minder ongevallen op de werkvloer”

“Het gebruik van video’s in training werkt echt, 100% zeker.”

“Tagpoint Training is voor kleine en middelgrote bouwbedrijven een zeer efficiënte en goedkope manier om de veiligheid binnen het bedrijf te vergroten. Je kunt Tagpoint gebruiken in plaats van of als aanvulling op Toolboxen over veiligheid. Het werkt beter, de mensen vinden het leuker om te doen en het is stukken goedkoper dan klassikaal een toolbox geven .
Maar het belangrijkste is : je bedrijf wordt veiliger omdat je mensen zelf meer over hun veiligheid gaan nadenken”

INVESTEERDERS

Jaap 01 zwartwit_KL

Frans van der Harst

Managing director
Rotterdam Port Fund

Jan 01 zwartwit_KL

Jan Storm

Senior advisor Storm Groep BV

Egbert zwartwit_KL

Egbert Vennik

Ondernemer / Investeerder in duurzame bedrijven

“Veiligheid is een license to operate voor bedrijven actief in de havensector. Wij zijn verheugd Tagpoint te kunnen ondersteunen in zijn ambitie de bewezen technologie nationaal en internationaal in de markt te zetten en daarmee bij te dragen aan de volgende stap binnen de veiligheidsbewustzijnstraining.”

“Kijk als ondernemer eens in de spiegel en vraag jezelf eerlijk af: gedragen mijn mensen zich echt veilig of doen we niet meer dan certificaten tellen.”

“Diploma’s en certificaten zijn natuurlijk belangrijk, maar mijn doelstelling is om via Tagpoint bij te dragen aan de realisatie van daadwerkelijk minder ongelukken.”