Ons aanbod

Ons dienstenpakket omvat globaal de volgende onderdelen:

Modules

INLOGGEN:

HEB JE NOG GEEN DEMO ACCOUNT?

HEB JE EEN DEMO VAN ONS ONTVANGEN?

BEN JIJ OF JE WERKGEVER AL KLANT BIJ ONS?

 

Veiligheidsdag

Veilig werken is helaas nog steeds niet overal vanzelfsprekend. Dat komt onder meer omdat er steeds sneller en efficiënter gewerkt moet worden. Daardoor ontstaan er vaker onveilige situaties en ongelukken. Het probleem is echter niet een gebrek aan kennis. Vaak weet een werknemer wel hoe een machine werkt of waarom hij een helm moet dragen. Waar schuilt het gevaar wel? Dat de werknemer zich niet genoeg bewust is van de veiligheidsrisico’s.

 

Lees meer >>

0-meting doen

Bent u benieuwd hoe het momenteel gesteld staat met veiligheid binnen uw bedrijf? Onze specialisten doen voor u een 0-meting en bepalen onder andere de mate van risicobewustzijn onder uw werknemers. Het is van belang dat u dit door een derde partij laat doen, om zo een objectief beeld te krijgen van de veiligheid binnen uw onderneming.

Zoek je naar een manier om veiligheid te borgen in je organisatie? Tagpoint maakt op-maat-gemaakte programma’s die ervoor zorgen dat er in de organisatie een focus ontstaat op veiligheidsbewustwording. Zo wordt veilig werken onderdeel van het ‘DNA’ van directie, management en leidinggevenden. Zo is veilig werken geborgd in het leadership van het bedrijf en kan het management zijn rol in het veiligheidsbewustzijnsproces goed invullen.