Veiligheidsdag door Tagpoint - Tagpoint
19262
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19262,,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

EEN VEILIGHEIDSDAG VERSTERKT EN BORGT VEILIG GEDRAG!

Veilig werken is helaas nog steeds niet overal vanzelfsprekend. Dat komt onder meer omdat er steeds sneller en efficiënter gewerkt moet worden. Daardoor ontstaan er vaker onveilige situaties en ongelukken. Het probleem is echter niet een gebrek aan kennis. Vaak weet een werknemer wel hoe een machine werkt of waarom hij een helm moet dragen. Waar schuilt het gevaar wel? Dat de werknemer zich niet genoeg bewust is van de veiligheidsrisico’s. 

Investeer daarom in de veiligheidscultuur van jouw organisatie. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers elke dag bewust aan de slag gaan. Daarbij valt het thema veiligheid ook op een interactieve en leuke manier te bespreken. Organiseer bijvoorbeeld een veiligheidsdag, want dat geeft je de mogelijkheid om op een interactieve manier over meerdere onderwerpen instructies te geven. Een veiligheidsdag is een ideaal moment om je medewerkers te betrekken bij de waarden en visie rondom veiligheid op het werk.

BETREK JE MEDEWERKERS BIJ WAARDEN EN VISIE RONDOM VEILIGHEID

Ook het thema veiligheid kan op een interactieve en leuke manier gebracht worden. Deze dag geeft je de mogelijkheid om op een interactieve manier over meerdere onderwerpen instructie te krijgen. 

Een veiligheidsdag door Tagpoint heeft als voordelen:

• Toegankelijk voor het hele bedrijf, van management tot en met werkvloer

• Opschaalbaar van specifiek team of afdeling naar compleet bedrijf

• Bewezen script, waar ruimte voor inbreng en maatwerk mogelijk is

• Bewezen succesvol concept

• In nauwe samenwerking wordt een compleet draaiboek ontworpen

• Op korte termijn realiseerbaar

De veiligheidsdag is volledig modulair op te bouwen.

Mogelijke separate sessies:

Leiderschapssessies

Seminars

Specifieke workshops en trainingen

Interactieve toolbox / Tagpoint modules

Coaching veiligheidsteam

Train de trainer

Veiligheidsladder:

– Advies

– Begeleiding

– 0-Meting

– Implementatie

* (ondersteuning met diverse communicatiemiddelen mogelijk)

RELEVANTE KEYNOTE SPEAKERS

portretten_sprekers3

Pieter Bindt

portretten_sprekers

Dominique Schreinemachers

portretten_sprekers5

Niels van Buren

portretten_sprekers4

Jop Groeneweg

portretten_sprekers2

Lucas Schröder

Schout-bij-nacht, voormalig Commandant Onderzeeboot en opleider Onderzeeboot Commandanten, ex directeur MIVD. Buitengewoon raadslid Onderzoeksraad Voor Veiligheid. De Onderzoeksraad verbetert de veiligheid in Nederland en kijkt vooral naar situaties waarbij burgers voor hun veiligheid afhankelijk zijn van de overheid, bedrijven of instellingen.

Helicopterpilote, vloog meerdere missies naar Afghanistan waar ze werd neergeschoten met haar helicopter. Zij vertelt verhalen die een ieder raken en aanzetten tot nadenken. In haar geval is veilig gedrag een voorwaarde om te kunnen overleven.

In 2016 bereikte hij als eerste mannelijke MS-patiënt de top van de Mount Everest! Over omgaan met tegenslagen, het bereiken van ambitieuze doelen en het verleggen van grenzen. Teamwork en veiligheid zijn de belangrijkste ingrediënten voor een succesvolle beklimming.

Hoogleraar TU Delft, docent cognitieve psychologie Universiteit Leiden, Gespecialiseerd in risicomanagement. Veiligheid adviseur Shell en vele anderen.

Oceaanzeiler; Volvo Ocean Race, als team onder druk, in een beperkte ruimte over de wereld. Aan boord zijn veiligheid en samenwerken de keyfactor tot succes.

…en vele anderen op aanvraag.

REACTIES VAN DEELNEMERS

We denken graag mee over de ideale invulling van je veiligheidsdag.

 

Bel: 010 7600 140

Of mail: info@tagpointtraining.com