Custom made veiligheidsdag voor Trespa!

Tagpoint helpt mee om custom-made programma’s te ontwikkelen voor veiligheidsdagen binnen organisaties

 

“De bijdrage van Tagpoint tijdens onze Veiligheidsdag was van meerwaarde”

 

Tagpoint Training, gespecialiseerd in het verhogen van het veiligheidsbewustzijn binnen organisaties, heeft veel ervaring met het organiseren van veiligheidsdagen met een focus op de gedragscomponent. Tagpoint ontwikkelt custom-made workshops, waarin werkomstandigheden en incidenten uit de dagelijkse praktijk worden geadresseerd. In september hielp de organisatie Trespa International BV bij de invulling van hun Veiligheidsdag.

 

 

Trespa International BV is toonaangevende innovator op het gebied van architectonische plaatmaterialen. Het bedrijf streeft ernaar om het aantal ongevallen in hun organisatie naar nul te brengen. Daarom maakt het onder andere gebruik van de trainingen van Tagpoint. Ook organiseerde Trespa vorig jaar een Veiligheidsdag, waarbij de expertise van Tagpoint Training werd gebruikt. Het organiseren van een Veiligheidsdag is een beproefd recept om collega’s intrinsiek te motiveren om veiliger te werken. Tagpoint hielp Trespa bij de invulling van haar Veiligheidsdag, waarbij zij oa één van de interactieve workshops verzorgden. Ook zorgde Tagpoint voor een interessante keynote-speaker, waarbij er specifieke aandacht was voor het herkennen van risico’s met betrekking tot veiligheid.

 

 

Veiligheid vanuit de hele organisatie

 

Dian van der Looij, Manager Internal Communication en Events bij Trespa:

“Tagpoint is bekend met- en snapt de veiligheidscultuur van onze organisatie, wat ons snel hielp met de voor ons ideale invulling van onze Veiligheidsdag. De expertise van Tagpoint zorgde voor interessante en interactieve workshops waarbij ervaringen uit het werkveld uitgewisseld konden worden. De keynote-speaker had specifieke aandacht voor teamwork en het werken in shifts. “I’m okay, are you okay?”

 

Van der Looij:

“Mede dankzij de samenwerking met Tagpoint is de intrinsieke motivatie om veilig te werken bij onze collega’s opnieuw aangewakkerd. De Veiligheidsdag bij Trespa werd door collega’s gemiddeld met een 7,5 beoordeeld.”

 

 

Een Veiligheidsdag door Tagpoint

Een Veiligheidsdag geeft je de mogelijkheid om op een interactieve manier over meerdere onderwerpen bewustwording te creëren te geven aan collega’s. Een Veiligheidsdag door Tagpoint heeft de voordelen dat het toegankelijk is voor het hele bedrijf, er een bewezen script ligt waarin maatwerk mogelijk is en het opschaalbaar is van een specifiek team tot het complete bedrijf. En zeer belangrijk: het is op korte termijn realiseerbaar.

 

Benieuwd? Meer informatie vind je hier. Of download de brochure.